Onderhoud en beheer

Het leveren van onderhoud- en beheeractiviteiten in de breedste zin van het woord. De volgende diensten zijn mogelijk:

  • Preventief onderhoud
  • Correctief onderhoud
  • Periodiek onderhoud
  • 24×7 support
  • Kleine wijzigingen
  • Documentatie management

Met mijn jarenlange ervaring in de procesautomatisering heb ik zeer veel kennis opgebouwd van technologieën en systemen die al enigszins verouderd zijn. Hierbij doel ik met name op de AC800M technologie van ABB, de PCS7 technologie van Siemens en de oudere versies van de eterra technologie van General Electric (voorheen Areva en Alstom). Met mijn consultancy bedrijf bied ik mijn expertise voor het onderhouden, beheren en ontwikkelen van procesautomatiseringssystemen van de hiervoor beschreven technologieën. Daarnaast kan ik ook andere type technologieën ondersteunen, daar de benodigde kennis redelijk generiek is. Ik ben een zeer betrouwbare partner in business en ook bereid 24×7-support diensten aan te bieden voor een optimale continuïteit en performance van uw installaties, ook in de nacht en tijdens het weekend.