Roelof Warnar

Mijn naam is Roelof Warnar. Met 3 oudere broers en zus met technische opleidingen en management functies hebben mijn interesses in de techniek in combinatie met leiding geven, zich al sinds mijn jeugd ontwikkeld. Na een HBO opleiding Industriële Automatisering aan de Hogeschool Utrecht ben ik al meer dan 20 jaren werkzaam in de techniek als engineer en manager in uiteenlopende vakgebieden zoals IT, Cyber security, Procesautomatisering,
Energietechniek, Industriële automatisering en Telecommunicatie.

In 2017 ben ik me als freelance consultant gaan richten op meerdere sectoren en expertises. Ik realiseerde me dat ik me niet meer helemaal prettig voelde in loondienst bij een groot bedrijf. De heersende bureaucratie bracht me veel frustratie. Daarnaast werd ik al in 2016 attent gemaakt dat er een gat in de markt was op het gebied van onderhoud en support van procesautomatisering in meerdere sectoren van de industrie waar IT en OT bij elkaar komen. De expertises waarin ik door mijn studie en actieve carrière dé expert ben geworden!